Sosyal Sorumluluk Departmanı

Sosyal sorumluluk, bireylerin bütün canlılara karşı sorumluluklarını içinde barındıran bir kavramdır. Doğaya, hayvanlara, insanlara karşı sorumluluğumuzdur. Çocuklara bırakacağımız aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Sosyal sorumluluk, eşitlik ve adaleti toplumun her alanında savunmaktır. Ezilenden yana olmaktır. İmkansızlıklar karşısında dik durmak ve paylaşmaktır. İnsanlar arasındaki bağı kuvvetlendiren, bilinçli bir nesil ve gelecek nesillere öncülük eden bugünün bireylerini yetiştirmektir. Sosyal sorumluluk şiddet gören kadındır, başı okşanmamış çocuktur, canı yanmış hayvandır. Biz sosyal sorumluluk departmanı olarak toplumun her alanında olan ve bilinçlenerek önüne geçilmesi muhtemel bütün sorunlar için çalışıyor ve aydınlık geleceğimize inanıyoruz.

13 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz il içi ve il dışı olarak birçok proje yürütüyoruz. Köy okulları yardım projesi, kitap kampanyaları, kadın sığınma evleri ziyaretleri, huzurevi ziyaretleri, özel eğitimli öğrencileri ziyaret, hayvanların tedavisime yönelik çalışmalar ve çevreye yönelik birçok projeyi yürütme aşamasındayız.

Bu sayfa İşletme Kulübü tarafından en son 30.11.2018 15:33:33 tarihinde güncellenmiştir.